Menu

Job og karriere

I LETT har vi et mål om at være et naturligt advokatvalg for erhvervslivet og den offentlige sektor. Det sker ikke ved bare at gøre tingene på samme måde som alle andre. Det kræver mod at gøre tingene anderledes – og det har vi.

Den nye jurist

Vores marked er under forandring i disse år, og vores klienter begynder at stille andre krav til os end tidligere, hvilket påvirker både de juridiske opgaver og forretningsdriften. Vi tror på, at denne udvikling fortsætter. Derfor udvikler vi fremtidens advokater, hvor faglighed og forretningsindsigt går hånd i hånd. Det betyder blandt andet, at vi lægger vægt på mere end juridiske kompetencer – både når vi ansætter nye medarbejdere og i den videre udvikling og uddannelse. Det betyder også, at vi tilbyder mere end én karrierevej for vores jurister, fordi kompetencer og interesser er forskellige.

Værdiskabende stabe

I de dele af vores organisation, der understøtter sagsarbejdet, har vi hele tiden fokus på at forbedre vores arbejdsgange og service med henblik på at sikre kundetilfredshed og medarbejdertrivsel.

Hvad kan du forvente

Vi gør vores bedste for at skabe rammer, der giver vores medarbejdere mulighed for at skabe gode resultater - og en belønning, der afspejler indsatsen.

Du vil opleve, at det er spændende og udfordrende at arbejde i LETT. Og til tider vil du opleve, at det er et meget travlt miljø, og at der er høje forventninger til dig. Til gengæld kan vi love, at en karriere hos os er lig med høj faglighed, personlig udvikling, gode oplevelser og et stærkt netværk bestående af ca. 300 kolleger.

Mød en trainee

Simon Winther Bjerregaard er trainee i LETT. Læs om Simons arbejdsopgaver og få et indblik i, hvordan det er at være trainee i LETT.

Læs mere

Opret en jobagent

Med vores jobagent får du direkte besked, når der er ledige stillinger inden for dit interessefelt.

Læs mere

Vil du læse nyheder om LETT, få et indblik i en hverdag på et advokatkontor og meget andet, kan du følge os på Facebook.