Menu

Job og karriere

I LETT har vi et mål om at være erhvervslivets naturlige forretningspartner. Vores klienter stiller andre krav end tidligere, og de skal opleve, at vi indgår i deres værdikæde og tager aktiv del i værdiskabelsen. Det stiller store krav til os både som virksomhed og som rådgivere.

Vi har fokus på at klæde vores jurister på til fremtidens opgaver og udfordringer. Derfor er en karriere hos os en karriere, der altid er i bevægelse, og som tager retning efter klienternes krav, dine kompetencer og din præstation.

Vi gør vores bedste for at skabe rammer, der giver mulighed for at skabe gode resultater.

Uanset om du starter hos os, mens du stadig læser, som nyuddannet eller som erfaren jurist, vil du mærke, at det er spændende og udfordrende at arbejde hos os. Og at det er et meget travlt miljø med høje forventninger. Til gengæld kan vi love, at en karriere hos os også er lig med høj faglighed, personlig udvikling, et stærkt netværk af kolleger, gode oplevelser og en atmosfære, hvor der er højt til loftet, og hvor humor også er en del af hverdagen. Det er kombinationen af disse ting, der er med til at gøre LETT til et helt særligt sted at arbejde og gøre karriere.

Under "Jurist i LETT" kan du læse om karriereforløbet trin for trin og de mange muligheder, som vi tilbyder på hvert enkelt udviklingsniveau.

Gode råd: Bliv kaldt til jobsamtale

Dit CV skal sammen med din ansøgning skaffe dig en jobsamtale – ikke jobbet! Det er en vigtig pointe, når du sætter dig bag tasterne.

Læs mere

Mød en trainee

Simon Winther Bjerregaard er trainee i LETT. Læs om Simons arbejdsopgaver og få et indblik i, hvordan det er at være trainee i LETT.

Læs mere

Mød os på Facebook og Instagram

Følg med i hverdagen på et af Danmarks største advokatkontorer på vores Facebook-side.

Læs mere

Rådgivning med forretningsindsigt

Lars Korterman har taget en MBA på Aarhus School of Business and Social Sciences sideløbende med sit arbejde som advokat i LETT.

Læs mere

Fokus på kompleks lovgivning

Martin Christian Kruhl har specialiseret sig i et FAIF-lovgivning - et område som de fleste nok finder mere eller mindre tungt.

Læs mere

Processpil i LETT

Hvert år er vi sponsor for JD’s Processpil og det internationale Vis Moot, hvor vi møder nogle af Danmarks dygtigste studerende.

Læs mere

Her kan du møde os

I LETT lægger vi stor vægt på at være synlige og i åben dialog med vores omverden. Vi deltager derfor i arrangementer for jurastuderende og inviterer bl.a. indenfor til karrieredage, workshops og faglige gå-hjem-møder på vores kontorer i København og Aarhus. Hold dig opdateret på kommende events her på hjemmesiden eller på vores Facebook-side.