Menu

Handelssekretær til Aarhus med erfaring inden for fast ejendom

Har du erfaring med ejendomshandel, og evner du at håndtere komplekse processer? Hos LETT i Aarhus søger vi nu en sagsbehandler til afdelingen for fast ejendom.

Ansøgningsfrist:

En del af et højt specialiseret team

Du bliver en del af et højt specialiseret team på 40 medarbejdere, heraf 8 partnere. Vi beskæftiger os med at rådgive danske og udenlandske ejendomsaktører og offentlige virksomheder og myndigheder om alle juridiske aspekter af fast ejendom, herunder i forbindelse med opførelse, drift, udvikling, køb, salg og udlejning samt i forbindelse med finansiering og pantsætning af fast ejendom. 

Vi har til huse i det topmoderne domicil DOKK1 på Aarhus Havn, der skaber de optimale rammer for en moderne og innovativ advokatvirksomhed med højt til loftet, store visioner, et dynamisk arbejdsmiljø og med en ambitiøs men uformel stemning, hvor vi samarbejder på tværs og løfter i flok. 

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår samt en attraktiv lønpakke, og du bliver en del af en gruppe på flere andre sagsbehandlere og advokatsekretærer, der arbejder med ejendomshandler. I LETT får du desuden mulighed for at dygtiggøre dig, idet der løbende afholdes interne kurser for advokatsekretærer og sagsbehandlere.  

Selvstændige opgaver med stor variation

Din arbejdsdag bliver præget af stor selvstændighed og variation, idet du bl.a. skal løse følgende opgaver: 

  •  Selvstændig håndtering og berigtigelse af ejendomsoverdragelser – herunder udarbejdelse af handelsdokumenter og digital tinglysningsekspedition. Ejendomsoverdragelserne omfatter både privat- og erhvervsejendomme samt konkursboers salg af nødlidende ejendomme – dvs. alle kategorier såsom landbrug, sommerhuse, projektejendomme, villaer, udlejningsejendomme etc.
  • Selvstændig klientkontakt
  • Selvstændig korrespondance og dokumenthåndtering
  • Varierende skrivearbejde – fx efter diktat

Relevant erfaring og personlige kompetencer  

Du har et godt kendskab til og erfaring med håndtering af og handel med fast ejendom, fx fra et andet advokatkontor, fra en myndighed eller måske ejendomsmæglerbranchen.

Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende som din erfaring med de beskrevne opgaver. Du kan således være regnskabsuddannet, advokatsekretær eller lign. 

Du har flair for tal med en god regnskabsforståelse og med et naturligt fokus på detaljen. Du har gode formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt.

Som person er du udadvendt og drevet af engagement og nysgerrighed - både når du arbejder selvstændigt, og når du samarbejder med kolleger. 

Vi foretrækker en fuldtidsansættelse (37 timer om ugen), men hvis du har de nødvendige kvalifikationer, vil en deltidsansættelse også være en mulighed. 

Send din ansøgning  

Har du spørgsmål til ovenstående stilling, er du meget velkommen til at kontakte partner Lene Lange på telefon 33 34 07 78/len@lett.dk eller HR Performance Manager Rikke-Louise Klarskov på telefon 33 34 00 85/rkl@lett.dk. 

Har vi vakt din interesse, så send os en kort ansøgning, dit CV samt eventuelle anbefalinger hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.