Menu

LETT bliver til DLA Piper Danmark

LETT bliver en del af DLA Piper, der med 4.200 jurister i 40 lande er blandt verdens største advokatvirksomheder. Som en del af DLA Piper bliver LETT den første og eneste advokatvirksomhed, som har kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Adgang til ny teknologi, kompetencer i verdensklasse og en solid global tilstedeværelse danner baggrund for LETTs ønske om at blive en del af DLA Piper-familien.

Både den danske og den internationale advokatbranche forandrer sig markant i disse år. Investeringer i ny teknologi, adgang til viden og klienter på tværs af lande og ikke mindst evnen til at tiltrække de dygtigste jurister, er blandt konkurrenceparametrene. LETT har derfor gennem et par år udviklet og moderniseret virksomheden med fokus rettet mod markedet, herunder det globale. Det arbejde når nu en ny milepæl, idet LETTs danske partnerkreds netop har vedtaget, at virksomheden fremover bliver en del af den verdensomspændende DLA Piper-familie.

- I LETT deler vi ambitionen med DLA Piper om at være det førende business law firm. Vi får en fantastisk platform med stærke værktøjer, attraktive uddannelsesprogrammer og interessante netværk, der gør vores ydelser endnu mere attraktive for både eksisterende og nye klienter. Samtidig bliver vi også mere attraktive for branchens kvikkeste juridiske hoveder, fordi vi kan tilbyde topkompetente kolleger og spændende karriemuligheder i hele verden, siger Henrik Puggaard, Managing Partner hos LETT og fortsætter:

- I en stadig mere konkurrencepræget advokatbranche er investeringer i innovation og globalt udsyn afgørende for at levere den stadig højere kvalitet, som markedet efterspørger.

- Vi er stolte over, at vi nu bliver del af et af verdens største og bedste advokatfirmaer. DLA Piper er vokset voldsomt i de seneste ti år og har i dag en stærk global markedsposition med 4.200 jurister i 40 lande. Forretningsmæssigt, fagligt og organisatorisk er det helt fantastisk for LETT og for vores klienter, siger bestyrelsesformand Peter Schäfer hos LETT.

Global tilstedeværelse med lokal operativ slagkraft

LETT blev grundlagt i 1869 og er med næsten 150 års historik en af Danmarks ældste advokatvirksomheder. I dag er LETT med 300 ansatte den sjettestørste advokatvirksomhed i Danmark og leverer 360 graders juridisk rådgivning til både private og offentlige klienter. Sidste år omsatte LETT for 410 mio. kr., svarende til en vækst på 11 % i et advokatmarked, der generelt steg med 8 %.

- Vores klienter får nu adgang til særdeles kompetent rådgivning globalt via vores nye internationale kolleger. Vores danske og udenlandske klienter vil opleve en integreret betjening, fordi vi fremover vil kunne servicere fra én platform uden hensyn til geografi og med én fælles markedsorganisering og global sektorviden inden for 15 sektorer. Vi får adgang til de nyeste teknologiske løsninger - fx Business Intelligence og arbejdsværktøjer, der baserer sig på kunstig intelligens - ligesom vi vil arbejde på fælles IT-platforme, fortæller Henrik Puggaard, der dermed understreger, at der er mange fordele for klienterne, uanset om der er et behov for bistand i udlandet eller ej.

Med tilføjelsen af Danmark har DLA Piper's nordiske kontorer stærke branchekompetencer på tværs af vigtige sektorer som finans, teknologi, energi, ejendomme samt bygge og anlæg. 

- Et centralt element i vores strategi er at være tilstede i alle store økonomier og andre vigtige markeder, hvor vores klienter er baseret og driver virksomhed. De nordisk lande er tilsammen en G20 økonomi, og regionen er hjemsted for nogle store internationale virksomheder, siger Simon Levine, Co-Global CEO hos DLA Piper.

DLA Piper betjener både multinationale klienter fra Global 1000 og Fortune 500-virksomheder og ned til helt nystartede virksomheder. Halvdelen af virksomhederne på Fortune 250 er klienter, og DLA Piper yder også rådgivning til regeringer og den offentlige sektor. DLA Piper lå på tredjepladsen i det uafhængige analyseinstitut Acritas årlige oversigt over de bedste advokatvirksomheder i 2016.

Det nye DLA Piper vil have et stærkt strategisk fokus på at styrke positionen på det nordiske marked og særligt i Danmark. Aftalen mellem LETT og DLA Piper træder i kraft inden sommerferien og indebærer, at LETT skifter navn til DLA Piper.

For yderligere information, kontakt:

Henrik Puggaard, managing partner –  e-mail: hpu@lett.dk  - telefon +45 33 34 08 30

Peter Schäfer, bestyrelsesformand –  e-mail: psc@lett.dk  - telefon +45 33 34 01 25

Simon Levine, co-global CEO – e-mail: simon.levine@dlapiper.com – telefon  +44 (0)20 7796 6020

Om LETT

LETT er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København og Aarhus. Med ca. 300 medarbejdere yder vi specialiseret rådgivning inden for alle områder af juraen.

Vi tilbyder juridisk rådgivning til erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores kundekreds er bredt sammensat – lige fra selvstændigt erhvervsdrivende til store danske og udenlandske selskaber, offentlige virksomheder og kommuner.

Se mere på: www.lett.dk

Om DLA Piper

DLA Piper er en global advokatvirksomhed med advokater i mere end 40 lande i Nord-, Mellem- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet, hvilket gør DLA Piper i stand til at bistå klienter med juridisk rådgivning overalt i verden.

Se mere på: www.dlapiper.com