Eurolines Scandinavia ApS under konkurs

Eurolines Scandinavia ApS, CVR nr. 32141137 er taget under konkursbehandling ved dekret afsagt af Sø- og Handelsretten den 28. marts 2017.

Eurolines Scandinavia ApS, CVR nr. 32141137 er taget under konkursbehandling ved dekret afsagt af Sø- og Handelsretten den 28. marts 2017. Advokat Gert Nissen er udpeget som kurator for konkursboet.

Jeg skal i den forbindelse meddele, at konkursboet desværre ikke kan gennemføre de bestilte rejser.

Såfremt du har betalt med Mastercard, er der under visse omstændigheder mulighed for, at pengene kan refunderes. Du opfordres til at tage kontakt til dit eget pengeinstitut herom.

Kunder, som har brugt Visa-kort til betaling, fx Visa-delen af Visa/Dankortet, kan også have mulighed for at få deres penge tilbage, når de ikke har modtaget den rette service, eller når den handlende er stoppet med at handle. Kortholdere skal som det første kontakte deres kortudsteder. Det vigtigste krav i forbindelse med kompensation er bevis for at en aftale er blevet brudt.

Såfremt du ikke kan få pengene retur, kan du anmelde dit krav overfor konkursboet på e-mail til anmeldelseaarhus@lett.dk