Menu

Vores kompetencer

I LETT yder vi juridisk rådgivning af højeste kvalitet. Vi rådgiver inden for alle de juridiske områder og problemstillinger, som er relevante for erhvervslivet og det offentlige Danmark. Vi har en helhedsorienteret tilgang til opgaverne og skaber samlede løsninger på tværs af juridiske specialer. Klik på et fagområde eller en branche og læs mere om vores kompetencer.

Indsigt er kernen i vores forretning, og vi lægger stor vægt på at dele ud af vores juridiske viden og praktiske erfaring. Lige nu har vi blandt fokus på:

BENEDIKTE UTZON sagen

Aktuel dom om retten til et varemærke bør give stof til eftertanke for designere og andre, der brander sig på eget navn.

Læs mere

Nyt fra Konkurrenceret

I vores seneste nyhedsbrev kan du bl.a. læse om Konkurrencerådets forlængelse af Nykredits tilsagn om bidragssats.

Læs mere

Project Disc - Topsil-sagen 2016

Læs om salgsprocessen trin for trin og få et indblik i de mange faktorer, der spiller ind i en international salgsproces anno 2016.

Læs mere

Vejledning til eESPD’et

Pr. 1. januar 2016 blev det obligatorisk at anvende det fælles europæiske udbudsdokument (eESPD) i udbud.

Læs mere

Fokus på hver enkelt klient

Vores mål er langvarige samarbejder med vores klienter. Vi leverer løsninger, der ikke blot handler om juraen, men hvor der også tages højde for relevante forretningsmæssige overvejelser og risici. Vores samarbejdsform hviler på fire grundelementer - forventningsafstemning, kommunikation, kvalitet samt tilgængelighed og punktlighed.

Vores samarbejdsform